MantisBT - ATutor
View Issue Details
0002176ATutorModulespublic2005-11-25 12:572005-12-08 06:41
greg 
user2 
normalminoralways
closedfixed 
 
1.5.2 
0002176: web search side block missing
The google Web Search does not appear in the side menu when selected via Student Tools
No tags attached.
Issue History
2005-11-25 12:57gregNew Issue
2005-11-28 04:32heidiNote Added: 0001635
2005-11-28 10:55user2Note Added: 0001640
2005-12-01 05:34user2Statusnew => resolved
2005-12-01 05:34user2Resolutionopen => unable to reproduce
2005-12-01 05:34user2Assigned To => user2
2005-12-01 08:17user2Statusresolved => closed
2005-12-04 04:22gregNote Added: 0001681
2005-12-04 04:23gregStatusclosed => feedback
2005-12-04 04:23gregResolutionunable to reproduce => reopened
2005-12-04 04:23gregNote Added: 0001682
2005-12-06 08:09gregNote Added: 0001706
2005-12-06 08:42gregStatusfeedback => resolved
2005-12-06 08:42gregFixed in Version => 1.5.2
2005-12-06 08:42gregResolutionreopened => fixed
2005-12-06 08:42gregNote Added: 0001707
2005-12-08 06:41user2Statusresolved => closed

Notes
(0001635)
heidi   
2005-11-28 04:32   
works for me - details?
(0001640)
user2   
2005-11-28 10:55   
it appears fine for me. it wasn't working, but i fixed it.
(0001681)
greg   
2005-12-04 04:22   
The side menu block still does not appear for me. Not to be confused with the course search, that does appear.
(0001682)
greg   
2005-12-04 04:23   
still not working
(0001706)
greg   
2005-12-06 08:09   
this is still a problem. I've just tried a fresh checkout, and I still can not get it to appear in the sidemenu.

Let me demonstrate on Linux. I can reproduce the problem on my work and home systems.
(0001707)
greg   
2005-12-06 08:42   
replaced path to side menu \ with /