MantisBT - ATutor
View Issue Details
0004496ATutorContentpublic2010-08-19 06:572010-12-20 10:20
harris 
greg 
normalminoralways
closedfixed 
 
2.0.1 
SVN
0004496: mp4 files not played
I uploaded a mp4 file via file manager
used insert and it pasted [media].mp4[/media] into my content
save and closed
content doesn't convert the tag to a embed media tag.
No tags attached.
related to 0004530acknowledged  Movie player doesn't load on Unix system 
Issue History
2010-08-19 06:57harrisNew Issue
2010-08-19 06:57harrisAffects version => SVN
2010-09-10 10:30harrisNote Added: 0004590
2010-09-10 10:31harrisNote Added: 0004591
2010-09-13 08:53harrisRelationship addedrelated to 0004530
2010-09-18 13:42gregNote Added: 0004613
2010-10-04 08:41harrisStatusnew => assigned
2010-10-04 08:41harrisAssigned To => greg
2010-10-04 08:52gregStatusassigned => resolved
2010-10-04 08:52gregFixed in Version => 2.0.1
2010-10-04 08:52gregResolutionopen => fixed
2010-10-04 08:52gregNote Added: 0004685
2010-12-20 10:20gregStatusresolved => closed

Notes
(0004590)
harris   
2010-09-10 10:30   
add it to MIME.inc.php
(0004591)
harris   
2010-09-10 10:31   
Flow player should be able to play mp4 files:
http://drupal.org/node/658930 [^]
(0004613)
greg   
2010-09-18 13:42   
MP4s require some config changes to the Flowplayer config. For now MP4s can be played via youtube

[media|640|480]http://www.youtube.com/watch?v=ZChhQhHlMCk[/media] [^]
(0004685)
greg   
2010-10-04 08:52   
Added mp4 to the content-length condition in get.php