MantisBT

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0003242ATutorForumspublic2007-12-15 20:522008-08-21 08:58
ReporterIndieRect 
Assigned Togreg 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
StatusclosedResolutionfixed 
PlatformOSOS Version
Product Version1.6 
Target VersionFixed in Version1.6 
Summary0003242: Missing/wrong tags
DescriptionATutor version: 2007-12-14 nightly build.

1. In file forum/view.php, line 148, closing SPAN tag is missing a slash (i.e. "<span>" is written instead of "</span>").
Breaks layout in Opera and IE; doesn't break in Firefox.

2. In editor/edit_post.php, lines 137 and 138,
tags are missing between list items.
Compare include/html/new_thread.inc.php, lines 58, 59.
TagsNo tags attached.
Affects versionSVN
SVN Revision#
Attached Files

- Relationships

-  Notes
(0002669)
greg (administrator)
2007-12-18 09:52

forum/view.php is now resolved

For number 0000002 I'm guessing you mean missing BR tags (there are no list items). So I have added the BRs
(0002670)
greg (administrator)
2007-12-18 09:57

fixed span and added BRs to forum editor
Committed revision 7172/7173.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2007-12-15 20:52 IndieRect New Issue
2007-12-15 20:52 IndieRect Affects version => SVN
2007-12-18 09:52 greg Note Added: 0002669
2007-12-18 09:57 greg Status new => resolved
2007-12-18 09:57 greg Fixed in Version => 1.6
2007-12-18 09:57 greg Resolution open => fixed
2007-12-18 09:57 greg Assigned To => greg
2007-12-18 09:57 greg Note Added: 0002670
2008-08-21 08:58 greg Status resolved => closed


Copyright © 2000 - 2017 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker