MantisBT

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0004807ATutorFile Managerpublic2011-08-04 11:202012-07-26 09:59
Reporterharris 
Assigned Toharris 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityhave not tried
StatusclosedResolutionfixed 
PlatformOSOS Version
Product Version 
Target VersionFixed in Version2.1 
Summary0004807: IE9 with no flash causes uploader to fail
DescriptionThis is probably related to http://issues.fluidproject.org/browse/FLUID-4382. [^]

Solution:
If flash is not detected, then use the single uploader.
TagsNo tags attached.
Affects versionSVN
SVN Revision#svn 11494
Attached Fileshtml file icon testUploader.html [^] (10,840 bytes) 2011-09-01 17:10

- Relationships

-  Notes
(0005311)
harris (developer)
2011-08-31 10:07

Added the single uploader back in for ATutor. Use the flash flag and does not rely on fluid.

When the jira is fixed for the uploader, maybe then we don't need our single file uploader.
(0005314)
harris (developer)
2011-09-01 17:09
edited on: 2011-09-01 17:10

It seems like the infusion uploader doesn't load on IE9 when it's used on a different path.

I have attached a testUploader.html file for testing, add this file to the root directory (ie. docs/), and then run it. All the styles and buttons will load but the onclick event is not fired. This could be something to do with flash with relative paths.

(0005316)
harris (developer)
2011-09-06 16:19

Added a component block into the code:

                components: {
                    strategy: {
                        options: {
                            flashMovieSettings: {
                                flashURL: "<?php echo AT_BASE_HREF; ?>jscripts/infusion/lib/swfupload/flash/swfupload.swf",
                                flashButtonImageURL: "<?php echo AT_BASE_HREF; ?>jscripts/infusion/components/uploader/images/browse.png"
                            }
                        }
                    }
                }

The uploader now load files fine to the queue but returns error complaining that the server is rejecting them.
(0005324)
harris (developer)
2011-09-09 10:34

svn 11494
(0005679)
greg (administrator)
2012-07-23 10:48

fixed some time past
(0005720)
greg (administrator)
2012-07-26 09:59

close for ATutor 2.1

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2011-08-04 11:20 harris New Issue
2011-08-04 11:20 harris Status new => assigned
2011-08-04 11:20 harris Assigned To => harris
2011-08-31 10:07 harris Note Added: 0005311
2011-09-01 17:09 harris Note Added: 0005314
2011-09-01 17:10 harris File Added: testUploader.html
2011-09-01 17:10 harris Note Edited: 0005314 View Revisions
2011-09-06 16:19 harris Note Added: 0005316
2011-09-09 10:34 harris Note Added: 0005324
2012-07-23 10:48 greg SVN Revision# => svn 11494
2012-07-23 10:48 greg Note Added: 0005679
2012-07-23 10:48 greg Status assigned => resolved
2012-07-23 10:48 greg Fixed in Version => 2.1
2012-07-23 10:48 greg Resolution open => fixed
2012-07-26 09:59 greg Note Added: 0005720
2012-07-26 09:59 greg Status resolved => closed


Copyright © 2000 - 2017 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker