Community Forums

ATutor Bug Reports


You must be signed-in to post.

Go to page: Previous 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , ... 41 , 42 , 43 , 44 , 45 Next
Topic Replies Started By Last Post Last Post Ascending
Cannot import language pack italian3rinorusso2004-08-07 09:53:40
Randomizing test items in ATutor1.4.10waraporn2004-08-05 21:26:19
IDs on accounts1dnuttall2004-08-04 13:21:41
Can not install the Danish Language Packs2janh2004-08-03 09:28:30
Installation - Script error3picea732004-08-02 12:14:27
Atutor 1.4.1 fresh install problem2sbhatt2004-08-02 12:07:38
Loggin in problems0ambilacuk2004-07-16 07:39:35
Resource File path in Course Banner/Copyright1peter2004-07-01 18:07:10
create test when you are not empowered to2peter2004-06-29 09:41:07
AT_ERROR_NO_LANGUAGE4speedybiker2004-06-28 15:31:03
(detail) 'Switch to visual editor' is hardcoded.6csadam2004-06-23 14:06:39
More hardcoded messages1csadam2004-06-23 10:47:09
Missing comma in code picker1csadam2004-06-21 12:24:01
Same help for two menu items0csadam2004-06-21 09:50:05
The two login links isn't same0csadam2004-06-20 20:06:12
ATutor Mail quirk1robinb2004-06-17 13:28:48
Batch registration - wrong message if learner...0peter2004-06-09 17:18:04
A few problems for ATutor and ACollab1nickbarau2004-06-09 12:10:45
MySQL Error after installing ATutor 1.41Webnauts2004-06-08 09:38:38
Export IMS iso-8859-20smurk2004-06-02 02:44:47
Go to page: Previous 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , ... 41 , 42 , 43 , 44 , 45 Next

Use the column headings to sort by that column.