Community Forums

ATutor Bug Reports

Images are not showed up


You must be signed-in to post.

AuthorSubject
 
Page: 1
user29
Subject: Images are not showed upQuote this post in your reply
Hello,

I have installed the latest versions of ATutor (2.2.1 and 2.2.2 in a local environment) but images inserted in the tinymce editor from the file manager are not showed up neither in the web editor nor in the content page. I found some related bugs:
www.atutor.ca/atutor/mantis/view.php?id=5581
www.atutor.ca/atutor/mantis/view.php?id=5445
I checked the config.inc.php file and the "AT_FORCE_GET_FILE" variable is set in TRUE.

Could you please give me a clue on what's happenning?

Thanks in advance!


If you are asking for help, provide lots of detail so problems can be reproduced.

Things to describe:
Operating system ATutor is installed on - Windows
ATutor version - 2.2.1 and 2.2.2
Patch #s applied -
ATutor theme name - default
PHP version - 5.6.23
MySQL version - 10.1.13-MariaDB
Webserver & version - Apache/2.4.17
Copies of error messages -
Changes to default settings -
Web browser being used -
...and anything else relevant -
Posted: 2016-07-04 10:36:23
greg

Avatar for greg
Subject: Re: Images are not showed upQuote this post in your reply
I'm not able to reproduce the problem myself.

Is your content directory with the ATutor directory, or has it been moved outside the web root directory?
Posted: 2016-07-04 11:18:36
user29
Subject: Re: Images are not showed upQuote this post in your reply
Thank you for your quick answer!

I have tried both locations inside the ATutor directory (htdocs/ATutor/content/) and inside the web root directory (htdocs/content/).
Posted: 2016-07-04 13:07:40
greg

Avatar for greg
Subject: Re: Images are not showed upQuote this post in your reply
If you right click on an image and view image info or view image, where does the path point?

It could also be a permissions issue on the content directory, not being readable. Are you able to upload images using the file manager, then view the image by clicking on the file name? Or, upload other files for download through the file storage tool.
Posted: 2016-07-04 13:44:45
user29
Subject: Re: Images are not showed upQuote this post in your reply
As I am working on Windows, I have tested moving the content directory to "C:/" and it works. Probably it was a permissions issue as you mentioned. Thank you!wink
Posted: 2016-07-07 12:45:19
 
Page: 1

You must be signed-in to post.

Related Articles