Community Forums

Translation

cannot get terms displayed


You must be signed-in to post.

AuthorSubject
 
Page: 1
vvucic
Subject: cannot get terms displayedQuote this post in your reply
Hello,

When I enter translation part and click on Templates and View All terms I do not get terms displayed. Please advise since I have to translate
the small number of remaining messages.

Thanks,

Vedran
Posted: 2016-09-02 09:10:00
greg

Avatar for greg
Subject: Re: cannot get terms displayedQuote this post in your reply
I'm mot sure why this might be the case. I tried clicking "View All Terms" and it seems to display all the terms as expected.

Try restarting your browsers, or perhaps try another one.

What are you using for a browser, on which OS? Which language are you translating to?
Posted: 2016-09-02 12:01:40
vvucic
viewallterms.png
Subject: Re: cannot get terms displayedQuote this post in your reply
I put in attach to this message the screenshot of what I get after clicking View All terms. The same happens in SeaMonkey and Firefox in Open Suse Leap42.1 Linux which I use regularly. All translations I have done these days are mad using those browsers.

Thanks
Posted: 2016-09-02 12:29:14
vvucic
Subject: Re: cannot get terms displayedQuote this post in your reply
I tried now in Firefox 47.01. in other operating system and still I did not get all terms displayed likein my previous post.

Thanks
Posted: 2016-09-02 12:37:28
greg

Avatar for greg
Subject: Re: cannot get terms displayedQuote this post in your reply
I just tested on Mac (Chrome, FF, Safari) and Windows (IE11, FF, Chrome), and with multiple user accounts, and they all work properly. Unfortunately I don't have a Linux desktop handy to test with.

To clarify, you first clicked on "Template", then after the page reloads, you clicked on "View All Terms?"
Posted: 2016-09-02 12:59:25
greg

Avatar for greg
Subject: Re: cannot get terms displayedQuote this post in your reply
I've tested on Mac (Safari, Chrome, FF48), on Windows (IE11, FF48, Chrome), using multiple users accounts, and they all work properly. Unfortunately I don't have a Linux desktop handy to test with.

To clarify, are you clicking on "Template" and after the page reloads, clicking on "View all Terms?"
Posted: 2016-09-02 13:06:21
vvucic
Subject: Re: cannot get terms displayedQuote this post in your reply
I am translating Serbian language.
Yes, after clicking on Template and after page reloads I click on View All Terms.

I am trying again and with the same result. I will try on another machine.

Thanks,
Posted: 2016-09-02 13:41:28
vvucic
Subject: Re: cannot get terms displayedQuote this post in your reply
I got the same result on other machine too. Maybe there is something related to my account/language.

Vedran
Posted: 2016-09-02 14:27:16
greg

Avatar for greg
vvucic_translate.png

Attachment: vvucic_translate.png
Subject: Re: cannot get terms displayedQuote this post in your reply
I logged in as you, and it still seems to be working okay. See the attached screenshot.
Posted: 2016-09-02 14:40:45
vvucic
Subject: Re: cannot get terms displayedQuote this post in your reply
Hello,
I realized that when I click on Updated language then on Apply button and then on Templates/View All terms, the terms are not displayed.

If I jump over choosing New Language or Updated and click on Templates/View All Terms the terms are displayed. Is that strange? Isn't it?
I Think that I will complete tonight translation to Serbian language.

Thanks

Vedran
Posted: 2016-09-02 15:05:50
 
Page: 1

You must be signed-in to post.

Related Articles